Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 12. 2019. 11:48 >> 11:53

MURINJO PORUČIO

Svi će željeti da izbjegnu Totenhem na žrijebu

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je da će njegovu ekipu svi želeti da izbegnu na žrebu za osminu finala Lige šampiona.

Totenhem se plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, a sinoć je u posljednjoj utakmici u grupi izgubio od Bajerna iz Minhena sa 1:3. Pošto je ekipa i prije tog meča obezbijedila drugo mjesto u Grupi B, u Njemačkoj nijesu igrali najbolji igrači Hari Kejn, Dele Ali i Jan Vertongen.

"Ekipe koje su bile prvoplasirane u svojim grupama neće željeti da igraju protiv nas. Mislim da smo mi jedna od najjačih ekipa iz drugog šešira. Do kraja februara upoznaću bolje moje igrače i oni će mene bolje shvatati. Imamo još dva mjeseca zajedničkog rada i bićemo spremniji", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

Žrijeb za osminu finala Lige šampiona održaće se u ponedjeljak u Nionu. U prvom šeširu će biti prvoplasirane ekipe iz grupa - Barselona, Bajern Minhen, Juventus, Lajpcig, Liverpul, Mančester siti, Pari Sen Žermen i Valensija.

U drugom šeširu su drugoplasirani - Atalanta, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Čelsi, Lion, Napoli, Real Madrid i Totenhem.

Prve utakmice igraće se 18, 19, 25. i 26. februara.

Govoreći o jučerašnjoj utakmici, Murinjo je rekao da je i pored dominacije Bajerna, njegova ekipa imala dobre momente i bila je u situaciji da juri rezultat. U prvom dijelu takmičenja Totenhem je sa trenerom Maurisijom Poketinom izgubio od Bajerna sa 2:7, a Murinjo se nada da će njegova ekipa imati još jednu priliku da igra sa šampionom Njemačke.

"U prvom poluvremenu imali su više šansi, ali mi smo bili na minut od toga da na poluvrijeme odemo sa 1:1. Primili smo gol u trenutku kada je Son ulazio u igru. Želim da se vratimo, a to mora da bude u četvrtfinalu ili polufinalu, pošto ne možemo da igramo protiv Bajerna u osmini finala. Želim da se vratimo na pravu utakmicu, utakmicu kakvu svi volimo", naveo je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније