Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O. Z. ]

10. 12. 2019. 21:43 >> 21:41

ZAGREPČANI ŽELE POBJEDU

Gvardiola: Dinamo me iznenadio

Dinamo me je iznenadio, odigrali su odlično u grupi i imaju priliku da prođu dalje, rekao je večeras trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola.

Siti je osigurao prvo mjesto u Grupi C, a u Zagreb je na meč šestog kola Lige šampiona stigao nakon poraza u gradskom derbiju od Mančester junajteda.

"Moraćemo da podignemo nivo igre, sada nijesmo spremni za klubove kao što su Barselona, Liverpul. Ali, do februara ćemo vjerujem biti spremni", rekao je Gvardiola, prenosi Hina.

Gvardiola je najavio promjene u sastavu.

"Plasirali smo se u osminu finala. Prvenstvo je u ovom trenutku važnije od Lige šampiona, pa će biti nekih promjena u sastavu. Sigurno neće igrati povrijeđeni David Silva, Serhio Aguero i Džon Stons", kazao je Gvardiola.

On se osvrnuo i na igre mladog Dinamovog Španca Danija Olma.

"On nije nikakvo iznenaženje. Došao je iz Barselonine akademije i na posljednjem EP U-21 bio je među najboljim igračima. Drago mi je zbog njega, dobro se razvija i budućnost je u njegovim rukama", rekao je Gvardiola.

Bjelica pred Siti: Idemo na pobjedu bez kalkulacija

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Nenad Bjelica rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mančester sitija mora ići na tri boda, bez ikakvih kalkulacija.

Bjelica je istakao da će sjutrašnji meč biti njegova utakmica karijere, priznavši da do sada nije vodio važniji meč.

"Sjutra je utakmica u kojoj nas zanima jedino pobjeda. Pred svojim navijačima i punim stadionom biće lakše igrati ofanzivni fudbal. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, ali bez obzira na to istrčaćemo po pobjedu", dodao je on.

Dinamo može do osmine finala Lige šampiona jedino ako pobijedi Mančester siti, a drugi meč u grupi se završi neriješenim ishodom ili pobjedom Atalante.

Utakmica se igra sjutra od 18.55.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније