Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 12. 2019. 13:18 >> 13:17

SOLŠER

"Rašford može da dostigne Ronalda"

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da napadač "crvenih đavola" Markus Rašford ima potencijal da dostigne nivo jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda, ali da je za to neophodno da nastavi da vrijedno radi i da se usavršava.

"Vrlo lako mogu uporediti njih dvojicu, po vještinama, stavovima, atributima. Rašford ima veliku šansu da postane vrhunski igrač, nadam se da će nastaviti u istom pravcu", rekao je Solšer, prenosi portal goal.com.

Klub sa Old Traforda je u 16. kolu Premijer lige zabilježio pobjedu nad gradskim rivalom Mančester sitijem (2:1), a strijelac prvog gola bio je upravo Rašford. On je bio strijelac i u pobjedi protiv Čelsija, ali je poslije toga upisao samo jedan pogodak u sljedećih sedam mečeva. Ipak, Solšer ističe da to nije razlog za brigu.

"Ne želim da pričam o broju golova, sve dok je on fokusiran i dok stvara šanse na utakmicama, postizaće i golove", zaključio je Solšer.

Mančester junajted trenutno se nalazi na petoj poziciji tabele Premijer lige, sa 24 boda. U narednom kolu ugostiće ekipu Evertona, dok ih prije te utakmice očekuje duel grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније