Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 12. 2019. 21:04   >>  20:59

MORATI

"Utakmica Intera i Barse ravna velikom finalu"

Nekadašnji vlasnik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati rekao je danas da će predstojeća utakmica tog kluba i Barselone biti "sjajan šou" i da je ravna velikom finalu.

"Utakmica ove dvije ekipe je uvijek posebna, po rezultatu, istoriji, prestižu i sjajnom kvalitetu oba tima. Niko ne želi da izgubi, postoje velika očekivanja na obje strane i siguran sam da ćemo dobiti sjajan šou na 'San Siru'", rekao je Morati, prenijeli su italijanski mediji.

Utakmica Intera i Barselone igra se u utorak od 21.00 na stadionu San Siro, u posljednjem šestom kolu grupne faze Lige šampiona.

Fudbalerima Intera potrebna su tri boda, kako bi bili sigurni da će proći u nokaut fazu. Morati je rekao da igrači ne smiju razmišljati o rezultatu utakmice Borusije Dortmund i Slavije.

"Inter mora da izađe na teren sa jednim ciljem - da pobijedi. Ne smiju da razmišljaju o drugoj utakmici, moraju da pobijede, a ne da gube vrijeme razmisljajući o drugim opcijama. Moraće da ponove odličan nastup koji su prikazali u Španiji", kazao je Morati.

Barselona je već obezbijedila plasman u nokaut fazu, ali Italijan ne sumnja da će Španci i u ovom meču ići na pobjedu.

"U potpunosti vjerujem Konteu, dopada mi se ovaj Inter. Imaju sjajnog trenera i sjajnu ekipu, ali mentalitet je zaista važan. Danas su, zahvaljujući toj kulturi koju je on donio, svi igrači spremni da se žrtvuju u korist tima. Lautaro Martines i Romelu Lukaku se odlično snalaze, to su dva velika napadača, traže jedan drugog na terenu", naveo je Morati.

Fudbaleri Barselone nalaze se na prvoj poziciji Grupe F sa 11 bodova, dok je Inter na drugom mjestu sa sedam bodova. Isti broj bodova ima i trećeplasirana Borusija, dok je Slavija na četvrtom mjestu sa dva boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније