Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 12. 2019. 19:21 >> 23:05

SERIJA A

Milan slavio u Bolonji, Kaljari prokockao pobjedu

Fudbaleri Milana pobijedili su kao gosti Bolonju sa 3:2, u posljednjoj utakmici 15. kola Serije A.

Srpski trener Siniša Mihajlović vodio je ekipu prvi put poslije trećeg ciklusa hemoterapije i presađivanja koštane srži.

Pjontek se u 13. minutu izborio za dobru poziciju u kaznenom prostoru, zagradio se ispred Banija koji ga je oborio u kaznenom prostoru i sudija Čifi je pokazao na bijelu tačku. Poljski napadač je preuzeo odgovornost i sigurno donio prednost gostima.

Bolonja nije uspjevala da ugrozi rivala, a Milan je duplirao vođstvo u 32. minutu. Suso je sjajno proigrao Tea Ernandesa koji se ubacio iza odbrane i rutinski matirao Skorupskog.

Ipak, domaći sastav je smanjio zaostatak do poluvremena jer je Ernandes u finišu tog dijela zatresao sopstvenu mrežu poslije kornera.

Fudbaleri Bolonje su veoma loše otvorili nastavak i primili gol već u prvom napadu. Loše je odbrana reagovala na ubacivanje Pjonteka sa desnog boka, odbijenu loptu je na ivici kaznenog prostora prihvatio Bonaventura i plasirao je uz lijevu stativu.

Bolonja je u 84. minutu uspjela da smanji rezultat sa bijele tačke preko Sansonea.

Milan sada ima 20 bodova i skočio je na deveto mjesto, dok je Bolonja pala na 13. poziciju sa četiri boda manje.

Fudbaleri Kaljarija igrali su neriješeno na stadionu u Ređo Emiliji protiv ekipe Sasuola 2:2.

Prvi gol postigao je Berardi u 7. minutu, a nepunih pola sata kasnije Đuričić je zatresao mrežu protivnika, sjajnim pogotkom iz šesnaesterca.

Đuričić je u 45. minutu dobio žuti karton, a svega šest minuta je proteklo u drugom poluvremenu pre nego što je Žoao Pedro smanjio na 2:1.

Berardi je u 66. minutu imao priliku da poveća razliku, ali je promašio jedanaesterac, što je kažnjeno u 90. minutu, kada je izjednačenje donio Danijele Ragacu.

Kaljari je ovim bodom ostao na četvrtom mjestu tabele, sa 29 bodova, četiri manje od trećeplasiranog Lacija.

Fudbaleri Torina pobijedili su na svom terenu ekipu Fiorentine 2:1.

Golove su postigli Zaza u 22. minutu i Ansaldi u 72. minutu. Počasni pogodak za ekipu iz Firence postigao je Kaseres.

Fiorentina je upisala sedmi poraz u sezoni.

Fudbaleri Lečea igrali su neriješeno na svom terenu protiv Đenove 2:2.

Za tim iz Đenove golove su postigli Goran Pandev u 31. minutu i Domeniko Krišito iz penala u petom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena.

U nastavku je stiglo izjednačenje, najprije je u 60. minutu precizan bio Falko, da bi u 70. konačnih 2:2 postavio Tabaneli.

Fudbaleri SPAL-a izgubili su na svom terenu od ekipe Breše 1:0.

Breša je golom Balotelija u 54. minutu stigla do pobede u na gostovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније