Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

07. 12. 2019. 20:54 >> 20:55

PREMIJER LIGA

Junajted slavio u derbiju Mančestera

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras na gostovanju gradskog rivala Mančester siti sa 2:1 u derbiju 16. kola engleske Premijer lige.

Ekipa Ole Gunara Solskjera do trijumfa je došla praktično već poslije prvog poluvremena, pošto je u prvih 45 minuta nadigrala gradskog rivala.

Vodeći gol za Junajted postigao je Markus Rašford u 23. minutu iz jedanaesterca i to pošto je prethodno bio fauliran u šesnaestercu rivala.

Samo šest minuta kasnije prednost Junajteda duplirao je Antoan Marsijal i to nakon asistencije Danijela Džejmsa.

Do poluvremena nije bilo previše uzbuđenja, da bi u drugom dijelu Siti imao potpunu kontrolu, a Junajted je svoju priliku čekao iz kontri.

Inicijativa Sitija djelimično se isplatila pošto je Nikolas Otamendi u 85. minutu poslije kornera uspio da ublaži poraz svog tima.

Imao je Rijad Marez samo minut kasnije odličnu priliku da donese izjednačenje, ali je David de Hea odlično reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Junajted je peti sa 24 boda, osam manje od trećeplasiranog Sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније