Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 12. 2019. 18:13 >> 18:13

PREMIJER LIGA

Liverpul i Totenhem sigurni, poraz Čelsija

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas u gostima Bornmut sa 3:0, dok je Totenhem pred svojim navijačima sa 5:0 slavio protiv Barnlija u utakmicama 16. kola engleske Premijer lige.

Liverpul je bez većih problema na gostovanju došao do trijumfa kojom su nastavili seriju dobrih rezultata u Premijer ligi.

Vodeći gol postigao je Aleks Okslejd-Čembrlejn u 35. minutu, da bi pred odlazak na odmor prednost udvostručio Nabi Keita.

Sve nedomucie oko pobjednika riješio je Mohamed Salah u 54. minutu.

Liverpul poslije današnje pobjede na prvom mjestu Premijer lige ima 46 bodova, 11 više od Lestera koji ima utakmicu manje, dok je Bornmut 15. sa svega 16 bodova.

Totenhem je poslije poraza od Mančester junajteda u prethodnom kolu, na svom terenu večeras deklasirao Barnli sa 5:0.

Ekipa Žozea Murinja slavila je golovima Harija Kejna u četvrtom i 54. minutu, Lukasa Moure u devetom, Sona u 32. i Muse Sisoka u 74.

Londonski tim poslije večerašnje pobjede zauzima peto mjesto sa 23 boda, dok je Barnli 12. sa 18.

Votford je pred svojim navijačima prekinuo seriju od tri uzastopna poraza, pošto je igrao neriješeno bez golova protiv Kristal Palasa.

Fudbaleri Evertona pobijedili su na svom terenu Čelsi sa 3:1.

Everton je, poslije ubjedljivog poraza od Liverpula u prošlom kolu i smjene trenera Marka Silve, odigrao dobar meč i upisao petu pobjedu od početka šampionata.

Ekipa s Gudison Parka je trenutno na 14. mjestu na tabeli sa 17 bodova, dok je Čelsi, poslije petog poraza, četvrti sa 29 bodova.

Fudbaleri Evertona, koje je sa klupe predvodio Dankan Ferguson, poveli su golom Rišarlisona već u petom minutu, da bi u 49. na 2:0 povisio Dominik Kalvert-Levin. Čelsi je preko Matea Kovačića smanjio na 2:1 samo tri minuta kasnije, a pobjedu domaće ekipe potvrdio je Kalvert-Levin u 84. minutu.

Everton u narednom kolu čeka još jedan težak zadatak, pošto će gostovati Mančester junajtedu, dok će Čelsi dočekati Bornmut.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније