Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 12. 2019. 17:49 >> 17:50

BUNDESLIGA

Preokret Menhengladbaha, "petarda" Dortmunda i slavlje Lajpciga

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobijedili su danas na svom terenu Bajern iz Minhena sa 2:1, u utakmici 14. kola njemačke Bundeslige.

Ivan Perišić donio je prednost Bajernu u 49. minutu, izjednačio je 11 minuta kasnije Rami Bensebaini, a konačan rezultat postavio je isti igrač u 92. minutu iz jedanaesterca.

Borusija Menhengladbah je prva na tabeli njemačkog šampionata sa 31 bodom, odnosno ima bod više od Lajpciga, dok je Bajern šesti sa 24 boda.

Fudbaleri Lajpciga vezali su i petu pobjedu u šampionatu, pošto su danas na svom terenu slavili protiv Hofenhajma sa 3:1 golovima Tima Vernera u 11. i 52. minutu iz penala i Marsela Zabicera u 83. minutu. Strijelac jedinog pogotka za Hofenhajm bio je Ermin Bičakčić u 89. minutu.

Borusija Dortmund je na svom terenu slavila sa ubjedljivih 5:0 protiv Diseldorfa.

Po dva gola za pobjednički tim postigli su Marko Rojs, u 42. i 71. minutu, i Džejdon Sančo, u 63. i 74. minutu, a u strijelce se upisao i Torgan Azar u 58. minutu.

Borusija je treća na tabeli sa 26 bodova, dok je Diseldorf na 16. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

U preostala dva meča, Frajburg je sa 1:0 pobijedio Volfsburg, dok je Augsburg bio bolji od Majnca sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније