Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 12. 2019. 22:55   >>  22:58

BEZ GOLOVA NA "MEACI"

Roma dala šansu Juveu da se vrati na vrh

Inter je u 15. kolu Serije A ugostio Romu, a na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo - 0:0.

"Nero-azuri" su bili dominantni, ali Roma je na golu imala izuzetno raspoloženog Antonija Mirantea. Briljirao je golman "Vučice" u ovom meču i imao je nekoliko zaista sjajnih odbrana.

Inter je do samog kraja svim silama pokušavao da postgne gol. Međutim, Roma je odlično stajala na terenu, pa je defanzivni red uspješno odbijao napade domaćeg tima.

Na kraju promjene rezultata nije bilo. Ostalo je 0:0 i oba tima su osvojila po jedan bod, kojim mogu biti zadovoljniji gosti.

Inter je prekinuo niz pobjeda i poslije drugog remija u Seriji A prvi je na tabeli sa 38 bodova, dva više od Juventusa. Crno-bijeli u subotu u Rimu igraju protiv Lacija i pobjedom bi mogli da se vrate na prvo mjesto na tabeli.

Roma je četvrta na tabeli sa 29 bodova i tamo će i ostati ako Kaljiari izgubi svoj meč od Sasuola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније