Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 12. 2019. 20:11   >>  20:07

NAVIJAČI PRETJERALI

Atletiko bi mogao da bude kažnjen zbog prijetnji Grizmanu

Fudbalski klub Atletiko Madrid mogao bi da bude kažnjen pošto su njegovi navijači uzvikivali prijeteće parole bivšem igraču tog kluba, sada napadaču Barselone Antoanu Grizmanu tokom prvenstvene utakmice.

Španska liga danas je saopštila da će njena komisija koja se bori protiv nasilja analizirati slučaj, nakon što su navijači Atletika uzvikivali "Umri Grizmane", tokom nedjeljne utakmice u Madridu.

Oko 2.000 najvatrenijih navijača Atletika uzvikivali su "Umri Grizmane" u sedmom minutu utakmice, a istu parolu ponovili su i u drugom poluvremenu.

Grizman je na kraju prošle sezone iz Atletika prešao u Barselonu za više od 120 miliona eura. Njemu su navijači zviždali skoro svaki put kada je imao loptu tokom utakmice.

To je bila prva utakmica Grizmana na stadionu Vanda Metropolitano otkako je napustio Atletiko.

Barselona je u nedjelju pobijedila Atletiko Madrid sa 1:0, golom Lionela Mesija u 86. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније