Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 12. 2019. 22:39 >> 02:01

PREMIJER LIGA

"Minimalac" Kristal Palasa, Siti lako do tri boda

Fudbaleri Kristal Palasa pobijedili su večeras na svom terenu Bornmut sa 1:0 u prvoj utakmici 15. kola engleske Premijer lige.

Jedini gol na meču viđen je sredinom drugog poluvremena, odnosno u 76. minutu kada je Džefri Šlup poslije solo prodora utrčao u šesnaesterac, te sa oko 12 metara lijevo iskosa snažno šutirao i zatresao mrežu rivala.

Kristal Palas je imao otežavajaću okolnost, pošto je od 19. minuta nastupao s desetoricom igrača zbog direktnog crvenog kartona za Mamadua Sakoa.

Kritstal Palas je peti sa 21 bodom, dok je Bornmut 12. sa 16.

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su u gostima Barnli sa 4:1.

Ekipa Pepa Gvardiole lako i ubjedljivo je došla do pobjede, prije svega zbog loše igre Barnlija.

Vodeći gol za Siti postigao je Gabrijel Žezus u 24. minutu, da bi isti igrač u 50. povisio na 2:0, a praktično je pitanje pobjednika efektnim pogotkom rešio Rodri u 68.

Alžirski fudbaler Rijad Marez u 87. minutu povisio je na 4:0, da bi poraz Barnlija ublažio Robi Brejdi u 89.

Mančester siti poslije večerašnje pobjede izjednačio se na drugom mjestu Premijer lige sa Lesterom, pošto oba tima imaju po 32 boda, dok je Barnli 11. sa 18.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније