Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 12. 2019. 17:32 >> 17:31

SOLŠER

"Nijesam zabrinut za posao u Junajtedu"

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da nije dodatno zabrinut za svoj posao, poslije nedavnih otkaza trenerima u Premijer ligi.

Totenhem je prošlog mjeseca otpustio Maurisija Poketina, a zatim je Arsenal dao otkaz Unaju Emeriju, a Votford je prekinuo saradnju sa Kikeom Sančesom Floresom.

Mančester junajted je deveti na tabeli sa 18 bodova iz 14 utakmica, što je najlošiji start kluba za 31 godinu.

"Samo se koncentrišem na svoj posao. To je u najboljem redu i radujem se narednoj utakmici, ali gledam i dugoročno, pravim planove sa upravom", rekao je Solšer za BBC.

Britanski mediji su prošlog decembra spekulisali da će Poketino na klupi Mančester junajteda zamijeniti Žozea Murinja, ali je on ostao u Totenhemu, a Solšer je preuzeo svoj bivši klub.

Poketino je trenutno u Argentini, a rekao je da je spreman da sasluša ponude klubova i vrati se u Evropu.

"To je ono vrijeme u godini. Nikada nije lijepo kada vidite da kolege ostaju bez posla, sada se to dogodilo trojici za kratko vrijeme. Ali, nijesam zbog toga dodatno zabrinut. Po mom ukusu imamo previše neriješenih rezultata, takođe i poraza, ali remije je trebalo da pretvorimo u pobjede. Fudbal je posao vezan za rezultate, nijesmo zadovoljni i znamo da je trebalo da budemo bolji", naveo je Solšer.

Mančester junajted će u srijedu uveče dočekati Totenhem, a u subotu će igrati gradski derbi protiv šampiona Sitija u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније