Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

02. 12. 2019. 18:26 >> 18:23

VAŽNA BORBA

Radošević u subotu protiv Asadova

Crnogorski bokser Predrag Radošević boriće se u subotu u njemačkom Hemelnu protiv Isama Asabova, turskog borca koji nastupa pod njemačkom zastavom, saopšteno je iz njegovog štaba.

Navodi se da će to biti njegov povratak u ring, nakon poraza od Njemca Džame Saidija.

Radošević je do sada na profesionalnom ringu imao 36 borbi, ostvario je 33 pobjede i tri poraza.

Izgubio je, osim od Saidija, od Feliksa Šturma i Lijama Smita.

Radošević je kazao da nema mnogo informacija o protivniku, ali da je jasna da je njegova želja da se nakon poraza od Saidija vrati na pravi put.

"To je za mene kontrolni meč i predstavlja prekretnicu, jer bi pobjedom dobio novu šansu da se borim za sam vrh. Dobro sam trenirao i nadam se da ću odraditi dobar meč", kazao je Radošević.

On je istakao da bi, ukoliko savlada Asabova, već u junu na Trgu nezavisnosti imao novi meč.

"To mi je dodatni motiv uoči ovog meča, jer želim da u Podgorici, pred mojim prijateljima ponovo boksujem i nakon poraza od Saidija pokažem koliko vrijedim. Zbog toga je sada važno da trijumfujem u Njemačkoj", rekao je Radošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније