Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

02. 12. 2019. 08:38 >> 08:36

U JANUARU

Inter sprema novo pojačanje

Čelni ljudi Intera spremaju se da svom treneru Antoniju Konteu ispune prvu novogodišnju želju.

Antonio Konte je tražio od uprave kluba da mu dovedu adekvatna pojačanja u januaru kako bi Inter mogao da bude konkurentan za "tripletu".

"Neroazuri" će po svojoj prilici voditi bitku sa Juventusom za Skudeto, potrebna im je pobjeda protiv Barselone u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona za osminu finala, a tu je i Kup Italije.

Sportski direktor Đuzepe Marota već je dogovorio dolazak Žirua iz Čelsija, takođe, Konte traži i klasičnog veznog igrača, a i još jednog krilnog napadača, pišu italijanski mediji.

Konteov izbor je mladi fudbaler Fiorentije, Federiko Kijeza, čiji je otac takođe bio slavni italijanski fudbaler – Enriko Kijeza, čovjek koji je postigao trocifren broj golova u svojoj karijeri.

Ostaje nam da vidimo da li će da se Roko Komiso iz Fiorentine i Đuzepe Marota dogovore oko prelaska talentovanog fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније