Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 12. 2019. 17:54 >> 17:52

"POKER" PROTIV FRAJBURGA

Menhengladbah ponovo prvi

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobijedili su danas na svom terenu Frajburg sa 4:2, u utakmici 14. kola Bundeslige i vratili se na prvo mjesto na tabeli.

Borusija je povela u trećem minutu golom Markusa Tirama, a tri minuta kasnije izjednačio je Žonatan Šmid. Bril Embolo donio je novo vođstvo domaćima golom u 46. minutu, dok je u 49. promašio penal.

Treći gol postigao je Patrik Herman u 51. minutu, a zatim je strijelac u ekipi Frajburga bio Lukas Holer u 58. Konačan rezultat postavio je Embolo u 71. minutu.

Borusija iz Menhengladbaha ima devet pobjeda u prvenstvu i prva je na tabeli sa 28 bodova, bodom više od drugoplasiranog Lajpciga.

Frajbrug zauzima šesto mjesto sa 22 boda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније