Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 09. 2013. 12:22 >> 12:22

NERVOZA

Alegri: Mario, ućuti ponekad !

Trener Milana Masimilijano Alegri upozorio je Marija Balotelija da nekad mora da ućuti, nakon što je 23-godišnji napadač dobio crveni karton u meču protiv Napolija.

''Rosoneri'' su u nedjelju na ''San Siru'' izgubili od Napolija (2:1) u 4. kolu Serije A.

Baloteli je postigao fenomenalan počasni gol, ali je prvi put u karijeri promašio jedanaesterac (nakon 21 pogođenog), odnosno Rejna mu je odbranio.

Tamnoputi italijanski reprezentativac je, poslije posljednjeg sudijskog zvižduka, dobio drugi žuti karton zbog žestokog prigovaranja.

''Kad utakmica završi, bolje je da se ćuti. Ja sam protiv histerije. Najbolje je zatvoriti usta i otići, a ne raspravljati sa sudijom, jer to ništa neće promijeniti. Baloteli to mora da shvati'', rekao je Alegri.

Milan je u prva četiri kola osvojio svega četiri boda i nalazi se na 11. mjestu. Za Romom i Napolijem zaostaje već osam bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније