Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 09. 2013. 20:25 >> 20:25

BUNDESLIGA

Neriješeno u Štutgartu i Frajburgu

Fudbaleri Štutgarta i Ajntrahta iz Frankfurta remizirali su u posljednjoj utakmici 6. kola Bundeslige - 1:1. Isti rezultat viđen je u Frajburgu, u duelu domaćina i Herte.

Gosti su preko Rusa poveli poslije 14 minuta igre. Samo dva minuta kasnije domaćin je izjednačio, pošto je mrežu zatresao mladi Timo Verner.

U posljednjim trenucima utakmice, tačnije u 94. minutu viđena je drama. Vedad Ibišević je promašio jedanaesterac, te su "švabe" propustile priliku da zabilježe treći uzastopni trijumf u prvenstvu.

Nešto ranije, Frajburg je na svom terenu dočekao berlinsku Hertu i taj meč je završen  1:1. Domaćin je poveo u 6. minutu preko Mahmedija, koga je proigrao Freis. Bod gostima donio je Skjelbred u finišu prvog poluvremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније