Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 11. 2019. 13:33 >> 13:33

KEJN POSJETIO POKETINA

"Bio je to veliki šok za sve nas"

Fudbaler Totenhema Hari Kejn priznao je da je otkaz Maurisiju Poketinu bio "veliki šok" i da je nakon toga posjetio Argentinca.

"Bio je to veliki šok u utorak uveče za sve, uključujući igrače... Bio sam da ga posjetim nakon toga, razgovarali smo nekoliko sati. Bilo je lijepo to uraditi prije nego što stigne novi menadžer", rekao je Kejn, prenijeli su britanski mediji.

Poketino je otpušten prošlog utorka nakon slabog početka sezona, a već u srijedu ga je na klupi naslijedio Žoze Murinjo koji je u subotu startovao pobjedom nad Vest Hemom.

"Odjednom smo imali novog menadžera, jednog od najboljih, tako da automatski morate da se okrenete glavu tome i da se fokusirate na igru", rekao je Kejn.

Govoreći o novom menadžeru, kapiten Totenhema je istakao da je Murinjo dokazani pobjednik.

"Želi da pobijedi. On je dokazani pobjednik. Kada neko ima reputaciju kao on, naravno da vam to daje dodatno samopouzdanje", rekao je Kejn.

Nakon 13 odigranih kola, Totenhem je deseti na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, dok su u Ligi šampiona na drugom mjestu Grupe B sa sedam bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније