Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 11. 2019. 20:30   >>  20:29

I AUGSBURG SE RASPUCAO

Majnc ubjedljivo savladao Hofenhajm

Fudbaleri Majnca pobijedili su večeras u gostima Hofenhajm sa 5:1 u posljednjem meču 12. kola njemačke Bundeslige.

Majnc i pored loše forme, ali i igrača manje od finiša prvog poluvremena kada je Bote Baku dobio direktan crveni karton, uspio je na gostovanju da nadigra Hofenhajm i tako dođe do tek četvrte pobjede u sezoni.

Gosti su poveli pogotkom Levina Eztunalija u 33. minutu, da bi na semaforu pisalo 2:0, pošto je autogol postigao Pavel Kaderbek u 52.

Pjer Kunde Malong u 62. minutu povisio je na 3:0, da bi Hofenhajm tek u 83. preko Andreja Kramarića uspio da smanji zaostatak.

To je bilo praktično sve što je Hofenhajm uspio da uradi na ovoj utakmici, a trijumf Majnca ovjerili su Žan-Pol Boeitijus i Malong golovima u sudijskoj nadoknadi vremena.

Majnc poslije večerašnje pobjede ima 12 bodova i zauzima 13. mjesto, dok je Hofenhajm osmi sa 20.

Augsburg je pobijedio na svom terenu Hertu sa 4:0.

Augsburg je poveo u 17. minutu golom Filipa Maksa, a prednost je udvostručio Serhio Kordova u 28. Treći gol postigao je Andre Han u 59. minutu, a konačan rezultat postavio je Florijan Niderlehner u 79. minutu.

Augsburg je ostvario drugu uzastopnu pobjedu, ukupno treću u prvenstvu zauzima 12. mjesto na tabeli sa 13 bodova.

Herta je pretrpjela sedmi poraz, četvrti uzastopno i 14. je na tabeli sa 11 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније