Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 11. 2019. 18:16 >> 18:15

LAKAZET SPASIO ARSENAL

Liverpul u finišu do pobjede, slavio i Lester

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas u gostima Kristal Palas sa 2:1, u utakmici 13. kola Premijer lige.

Liverpul je poveo u 49. minutu golom Sadia Manea, izjednačio je Vilfred Zaha u 82, a pobjedu "crvenima" donio je Roberto Firmino u 85. minutu.

Kristal Palas je i u prvom poluvremenu zatresao mrežu Liverpula, ali je pogodak Džejmsa Tomkinsa poništen zbog faula u kaznenom prostoru, a nakon konsultacije sudije sa video tehnologijom.

Ekipa Jirgena Klopa upisala je 12. pobjedu u šampionatu i prva je na tabeli sa 37 bodova, dok je Kristal Palas na 14. poziciji sa 15 bodova.

Fudbaleri Lestera slavili su u gostima protiv Brajtona sa 2:0 golovima Ajosea Peresa i Džejmija Vardija. Lester je trenutno drugi na tabeli sa 29 bodova, dok je Brajton na 12. mjestu sa 15.

Fudbaleri Arsenala i Sautemptona odigrali su neriješeno 2:2. Deni Ings u osmom minutu donio prednost Sautemptonu, izjednačio je Aleksander Lakazet deset minuta kasnije, a novo vođstvo gostima donio je Džejms Vord Praus u 71. minutu. Konačnih 2:2 postavio je Lakazet u 96. minutu.

Pobjedu u gostima upisao je Norič koji je sa 2:0 bio bolji od Evertona, Vulverhempton je pobijedio Bornmut sa 2:1, dok je Barnli sa 3:0 bio bolji od Votforda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније