Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

23. 11. 2019. 22:03 >> 22:08

NAHVALIO DELE ALIJA

Murinjo zadovoljan: Igrači su srećni

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo izjavio je poslije debija u novom klubu da je izuzetno zadovoljan kako je ekipa odigrala protiv Vest Hema, ne računajući dva primljena gola u finišu, i da je pobjeda u ovakvim situacijama najvažnija (3:2).

Son, Mura i Kejn su pogotcima priredili dobrodošlicu novom strategu u 13. kolu Premijer lige i to je za Spurse bila prva pobjeda na strani poslije 10 mjeseci.

"Veoma sam srećan kako smo igrali prije primljenih golova. Bili smo jako dobri, radili ono što smo vježbali na treningu. Mogli smo da vodimo i sa 4:0 i tako ubijemo utakmicu skroz", poručio je Murinjo, prenosi Sport klub.

Vest Hem je preko Antonija i Ogbone u finišu uspio da postigne dva gola i ublaži poraz.

"Srećom pa sam dugo u Premijer ligi i znam kako se ovdje igra. Zato sam rekao igračima na poluvremenu da čak i da imamo 3:0 u 85. minutu ništa neće biti gotovo. Najvažnije je da smo slavili, nije važno kako. Igrači su srećni".

Izuzetno dobru partiju prikazao je pomalo zaboravljeni Dele Ali.

"Izdvojio sam neko vrijeme posle treninga i razgovarao sa njim. Dogovorili smo se da onaj najbolji Ali Mora da se vrati. On je suviše dobar i mogao bi da bude među najboljim igračima na svijetu", zaključio je Murinjo.

Totenhem poslije te pobjede ima 17 bodova, a u sljedećem kolu dočekuje Bornmut. Prije toga očekuje ga meč Lige šampiona protiv Olimpijakosa u utorak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније