Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 11. 2019. 17:09 >> 17:09

IGUAIN ODLUČIO MEČ U BERGAMU

Preokret Juventusa protiv Atalante

Fudbaleri Juventusa pobijedili su danas u gostima ekipu Atalante sa 3:1, u utakmici 13. kola italijanske Serije A.

Juventus je upisao 11. pobjedu od početka šampionata i prvi je na tabeli Serije A sa 35 bodova, dok je Atalanta sada šesta sa 22 osvojena boda.

Atalanta je u 18. minutu imala veliku šansu da povede, ali je Musa Barou iz penala pogodio prečku. Domaći tim je u 56. minutu ipak stigao do prednosti, a strijelac pogotka bio je Robin Gosens.

Juventus je, međutim, do kraja meča preokrenuo rezultat i odnio sva tri boda zahvaljujuči Gonsalu Iguainu koji je mrežu domaćeg tima pogodio u 74. i 82. minutu.

Pobjedu Juventusa potvrdio je Paulo Dibala pogotkom u 92. minutu.

Fudbaleri Juventusa u narednom kolu Serije A dočekuju Sasuolo, dok Atalanta gostuje Breši.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније