Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

23. 11. 2019. 21:02   >>  23:20

ŠAMPION UBJEDLJIV U PETROVCU

Pobjede Budućnosti i Sutjeske, remi Iskre

Fudbaleri Budućnosti i Sutjeske ostvarili su pobjede, dok je Iskra osvojila samo bod u 16. kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Budućnost je na stadionu pod Goricom savladala gradskog rivala, ekipu OFK Titograda 2:1 i upisala desetu pobjedu ove sezone.

Domaćin je, golovima Dušana Stojiljkovića u 20. i Miloša Vučića u 57. minutu, poveo 2:0.

Konačan rezultat, efektnim pogotkom u 72. minutu, postavio je Luka Merdović.

Sutjeska je kao gost pobijedila Petrovac 4:0 i ostvarila desetu pobjedu ove sezone.

Lider šampionata slavio je golovima Damira Kojaševića u 38. i 90, Marka Ćetkovića u 44. i Boža Markovića iz jedanaesterca u 54. minutu.

Iskra je na Zlatici igrala sa Komom neriješeno 1:1.

Ekipa iz Danilovgrada, koja je produžila seriju na devet mečeva bez poraza, povela je autogolom Mihaila Petrovića Njegoša u 35. minutu.

Izjednačio je i postavio konačan rezultat Goran Vujović u 86. minutu.

Fudbaleri Podgorice pobijedili su danas u Donjoj Gorici pljevaljski Rudar 3:0.

Podgorički tim do pete pobjede ove sezone došao je golovima Nikole Vujnovića u 12, Anđelka Jovanovića u 58. i Jovana Vujovića iz jedanaesterca u 80. minutu.

Pobjedu je ostvarila i Zeta, koja je u Golubovcima savladala Grbalj 2:0.

Dvostruki strijelac u šestoj pobjedi Zete bio je Srđan Krstović 14. i 90. minutu.

U 15 sati počeo je duel Podgorice i Rudara, dok će se u 19 sati sastati Budućnost i OFK Titograd.

Sutjeska je, nakon 16. kola, vodeća na tabeli sa 34 boda.

Budućnost sa utakmicom manje i Iskra osvojili su po 32, Zeta ima 25, a Podgorica 21 bod.

U narednom kolu, 1. decembra, sastaće se: Podgorica - Zeta, Rudar - Kom, Iskra - Petrovac, Sutjeska - Budućnost i OFK Titograd - Grbalj.

Trofej Radija CG: Đorđević i Ćetković na čelu

Fudbaler Grblja, Boban Đorđević i Marko Ćetković iz Sutjeske sa po sedam postignutih golova zauzimaju čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje postigli su Sava Gardašević iz Koma i Damir Kojašević iz Sutjeske, a po pet igrači Budućnosti Igor Ivanović i Draško Božović, Velizar Janketić iz Rudara, Milan Đurišić iz Iskre, Goran Vujović iz Koma i Jovan Vujović iz Podgorice.

Po četiri puta u listu strijelaca upisali su se Boris Kopitović iz Petrovca, Vule Vujačić iz Rudara, i igrači Sutjeske Marko Vučić, Božo Marković i Stefan Nikolić.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније