Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 17:34   >>  17:35

KLUB SAOPŠTIO

Liverpul planira novo proširenje Enfilda

Fudbalski klub Liverpul krenuo je naprijed sa planovima vezanim za proširenje kapaciteta stadiona Enfild na oko 60.000 gledalaca. Prvi korak ka ostvarenju tog cilja je poziv koji je upućen lokalnom stanovništvu da prisustvuje javnim raspravama.

Naime, u Liverpulu se nadaju pozitivnom razvoju u nastojanju da povećaju kapacitet Enfilda sa sadašnjih 54.074 sjedećih mjesta. Stoga su podijelili preko 5.000 letaka u kojima su obavijestili stanovnike da će se konsultacije održati u periodu od 29. novembra do 4. decembra.

Liverpul je proširenje glavne tribine na Enfildu dovršio 2016. godine, a taj projekat je koštao oko 100 miliona funti (oko 117 miliona eura).

Ljetošnji plan proširenja podrazumijevao je i obnovu terena na Enfildu. Eventualnom realizacijom projekta Liverpul bi dobio dodatnih 4.825 sjedećih mjesta, ali su u avgustu u klubu odlučili da nastavi sa “novim ambicioznijim planovima“, što je dovelo do pokretanja procesa javnih rasprava.

"Konsultativni događaji osmišljeni su za lokalne stanovnike, kompanije i navijače kako bi saznali više i ponudili svoje povratne informacije o klupskoj viziji za stvaranje većeg Enfilda, koji bi omogućio većem broju navijača da gledaju jedan od najboljih evropskih timova na stadionu svjetske klase", pojasnili su iz Liverpula.

Osim događaja koji će biti organizovani u navijačkom baru za navijače, info štandovi će biti postavljeni i na utakmicama Liverpula protiv Brajtona 30. novembra i Evertona 4. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније