Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

18. 11. 2019. 13:54 >> 14:11
8

HADŽIBEGIĆ

"Nijednog trenutka nijesam razmišljao o ostavci"

Fudbalska reprezentacija Crne Gore protiv Bjelorusije odigraće pošteno i pružiti svoj maksimum, kazao je selektor Faruk Hadžibegić.

Crna Gora i Bjelorusija odigraće u petak u Podgorici prijateljski meč.

Hadžibegić je kazao da neće biti lagana utakmica, imajući u vidu situaciju u kojoj se nalazi njegov tima, ali i kvalitet rivala.

"Pritiscu su sa svih strana, koji su normalni u sportu. Protivnik će biti rasterećen, a mi pod utiskom lošeg rezultata. Neće biti Lagana utakmica, ali ćemo odigrati pošteno najbolje što možemo", rekao je Hadžibegić na konferenciji za novinare.

On je istakao da nije bilo lako spremiti ekipu za Bjelorusiju, navodeći da će i igračima biti teško izaći na teren.

Selektor je naglasio da neće podnijeti ostavku i ako Crna Gora sjutra ne pobijedi Bjelorusiju.

„Nijesam razmišljao o ostavci, nijednog trenutka“, rekao je Hadžibegić.

On je, komentarišući neslavan završetak kvalifikacija, kazao da smo narod koji je hrabar i optimističan, a manje realan.

"Morali smo možda da znamo u kakvoj smo grupi – sa Engleskom, Češkom, pa i Kosovom. Sad je vrijeme da ne napravimo greške kakve smo pravili, da imamo drugačiji pristup", rekao je Hadžibegić.

On je naglasio da je njegova uloga da bude optimista.

"Kako bi bilo da sam rekao da ćemo da budemo peti. I sada tvrdim da ne vrijedimo da budemo peti. Mnogo toga se skupilo, hiljadu stvari, zašto je to tako. Ne treba da se crvenimo, jer pošteno radimo, dobro radimo, a ima li grešaka – naravno da ima", rekao je Hadžibegić.

On je, odgovarajući na pitanje da li bi da može vratite vrijeme donio neke drugačije odluke, kazao da niko nije bez greške.

"Možda sam mogao drugačije, ali ako sam pogriješio, nisam namjerno. I protiv Bjelorusije ćemo pokušati da proširimo krug kandidata, da vidimo neke koje ne znamo. Napraviću analizu i svog rada, vidjeti da li sam negdje pogriješio, da ne bih ubuduće", kazao je Hadžibegić.

Štoper Marko Simić, koji je 2013. debitovao protiv Bjelorusije u Minsku, kazao je da svi moraju da se potrude da izađu iz teške situacije.

„Možemo tražiti izgovore svuda, ali realno je da smo upali u krizu – igračku, rezultatsku, nazovite je kako hoćete. Moramo da se potrudimo da izađemo, jer Crna Gora ne zaslužuje to", rekao je Simić“.

On je istakao da crnogorska reprezentacija nije velesila i da ne može nikome da prijeti.

"Trebalo bi da iz pozadine napadamo, pokušamo da iznenadimo", rekao je Simić.

On je, komentarišući narednog rivala, kazao da će biti teško, navodeći da bi utakmica u Londonu mogla da bude motiv da pokažu da nijesu za bacanje.

"Možda nam ova utakmica donese neki izlaz, neki korak za nove stvari. Daćemo sve od sebe da ovu godinu ipak završimo pobjedom“, rekao je Simić.

Duel pod Goricom počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније