Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 11. 2019. 21:15 >> 23:03

HADŽIBEGIĆ O ENGLEZIMA

Cilj da steknemo iskustvo pred naredne izazove

Selektor Crne Gore, Faruk Hadžibegić rekao je da njegov tim i pored svih problema, želi da na "Vembliju" pruži što jači otpor Englezima.

Crnogorski fudbaleri večeras su odradili trening na kultnom stadionu.

"Svjesni smo jačine protivnika, svjesni da smo oslabljeni, ali ne bi bilo sportski da razmišljamo da izgubimo 3:0, da budemo bolji od ostalih. Pokušaćemo da uradimo sve, možda i da osvojimo bod, ako nam se ukaže šansa. Engleska je na visokom nivou, iako ne tako davno nije imala baš takve rezultate. Što se nas tiče, imamo smjenu generacija, mladu ekipu. Jesmo očekivali bolje rezultate do sada, a cilj nam je sjutra da steknemo neko iskustvo koje će nam poslužiti za kasnije. Želimo da im pokvarimo feštu, rezultatski naravno, ako možemo. Daćemo sve od sebe, iako je jasno da je protivnik superiorniji od nas. Pokušaćemo da osvjetlamo obraz", kazao je Hadžibegić.

Crna Gora je najviše oslabljena u odbrani, jer nema Savića, Tomaševića i Marušića...

"Tražimo 11 zdravih, s obzirom na povrede. Mijenjaćemo nešto, ali zato što smo prinuđeni na to. Kako ćemo igrati, ne mogu reći još, ali svaka nova povreda mijenja nanovo našu ideju kako da igramo", zaključio je naš selektor.

Napadač "sokola" Fatos bećiraj je istakao da će ekipa učiniti sve da navijači nakon meča sa Engleskom budu ponosni.

"Žao mi je što nismo u poziciji kao na prethodne dvije utakmice, ali moramo da odigramo sa istim motivom, da se ponašamo kao grupa, da budemo ponosni na sebe, a navijači na nas, na ono što smo pružili, kakav god bio rezultat", kazao je Bećiraj, koji je bio akter i prethodna dva duela na "Vembliju".

 

Goran Radević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније