Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 11. 2019. 09:59   >>  09:59

REAL NAVODNO SPREMAN DA PLATI

Za Mbapea 400 miliona eura?

Real Madrid spreman je da plati rekordnu sumu za napadača PSŽ Kilijana Mbapea, prenose mediji pozivajući se na Le Parisien.

Kraljevski klub je navodno voljan da za 20-godišnjeg francuskog reprezentativca plati nevjerovatnih 400 miliona eura, piše Sport klub.

Trenutno je vlasnik najskupljeg transfera napadač PSŽ Nejmar, koji je iz Barselone došao u Pariz za 222 miliona eura. A sad bi da se vrati na Kamp Nou...

Mbape ima ugovor sa Svecima do ljeta 2022. godine, a u aktuelnoj sezoni u prvenstvu Francuske postigao je pet golova u sedam utakmica, uz tri asistencije.

Ranije je objavljeno da jedan od najtalentovanijih fudbalera svijeta nije zainteresovan da produži ugovor sa Parižanima i očekuje se da će na kraju sezone da napusti PSŽ u koji je došao iz Monaka.

Real je proteklog ljeta doveo Edena Azara, Luku Jovića, Edera Militaa, Ferlanda Mendija...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније