Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 11. 2019. 21:09 >> 21:17

SELEKTOR ENGLESKE

"Mi smo porodica, a porodice imaju nesuglasice"

Selektor reprezentacije Engleske Geret Sautgejt uporedio je danas svoj tim sa porodicom, nakon sukoba Rahima Sterlinga sa Džoom Gomezom.

"Volim sve svoje igrače. Mi smo poput porodice, a sve porodice imaju nesuglasice. Najvažnije za svaku porodicu je da prođe kroz te nesuglasice. Ne očekujem da se kao trener nikad neću baviti stvarima koje su neočekivane i teške", rekao je Sautgejt.

Fudbaler Mančester sitija Sterling i igrač Liverpula Gomez sukobili su se u nedjelju tokom utakmice u Premijer ligi.

FA je ranije danas saopštio da Sterling neće biti u konkurenciji za tim u četvrtak protiv Crne Gore na Vembliju u Londonu.

Sterling je u izjavi na društvenim mrežama priznao da su ga savladale emocije i da je sada sve u redu između nega i Gomeza, poslije "situacije koja je trajala pet, 10 sekundi".

"Rahim je sinoć objasnio da su ga emocije savladale. Pošteno bi bilo reći da Džoa nijesu", rekao je selektor Engleske.

Engleska će odigrati 1.000 utakmicu u seniorskoj konkurenciji, a pobkeda na Vembliju bi joj omogućila plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, kolo proke kraja kvalifikacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније