Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio. O.Z. ]

12. 11. 2019. 10:13 >> 10:19

ZBOG SUKOBA NA TRENINGU

Sautgejt prekrižio Sterlinga za Crnu Goru

Napadač Mančester sitija i reprezentacije Engleske Rahim Sterling neće igrati u kvalifikacionom susretu za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore, potvrdio je selektor Engleske Garet Sautgejt.

Sautgejt je takvu odluku donio nakon što se Sterling sukobio na treningu sa fudbalerom Liverpula Džoom Gomezom, a engleski mediji javljaju da su saigrači morali da ih rastavljaju.

Sukob dva engleska reprezentativca traje još od duela između Liverpula i Mančester sitija u proteklom kolu engleske Premijer lige (3:1).

"Nažalost emocije nakon nedjeljne utakmice su još uvijek jake. Jedan od najvećih izazova, ali i naša najveća snaga je da razdvojimo rivalitet iz klubova u nacionalnom timu. Odlučili smo da ne računamo na Sterlinga u utakmici s Crnom Gorom u četvrtak. Moje mišljenje je da je to najbolje za ekipu u ovom trenutku. Odluka je donesena u dogovoru sa čitavom ekipom i sada je najvažnije da podržimo reprezentaciju u četvrtak", poručio je Sautgejt.

Sterling je u izjavi na društvenim mrežama priznao da su ga savladale emocije i da je sada sve u redu između nega i Gomeza, poslije "situacije koja je trajala pet, 10 sekundi".

"Završeno je, krenuli smo dalje i ne treba preuveličavati sve. Treba se koncentrisati na utakmicu u četvrtak", naveo je Sterling.

Fudbalska reprezentacije Engleske protiv Crne Gore će odigrati svoju hiljaditu utakmicu, a Sterling je propustio priliku da bude dio ekipe koja će zauvijek ostati upisana u knjigama istorije engleskog nogometa.

Sterling je do sada odigrao 55 utakmica u dresu Engleske, a u dresu "Tri lava" postigao je 12 golova, a ove sezone protivničku mrežu tresao je 14 puta u 17 nastupa za Siti.

Gordi Albion će se kvalifikovati za Evropsko prvenstvo ukoliko slavi na jednom od dva preostala meča u kvalifikacijama. Osim duela sa Crnom Gorom, Engleze očekuje i meč sa reprezentacijom Kosova u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније