Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 11. 2019. 18:05   >>  18:01

BUNDESLIGA

"Poker" Lajpciga u Berlinu

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su danas u Berlinu Hertu sa 4:2, u utakmici 11. kola Bundeslige i popeli se na drugo mjesto na tabeli.

Herta je povela u 32. minutu golom Maksimilijana Mitelštata, a izjednačio je Timo Verner u 38. minutu iz penala. Lajpcig je poveo u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena golom Marsela Sabicera, dok je treći gol postigao Kevim Kampl u 86.

Drugi gol na meču Verner je postigao u prvom minutu nadoknade vremena, a konačan rezultat postavio je Devi Zelke samo minut kasnije.

Lajpcig je ostvario šestu pobjedu i sa 21 bodom zauzima drugo mjesto na tabeli. Bod više ima prvoplasirana Borusija iz Menhengladbaha, ali i utakmicu manje. Herta je pretrpjela treći uzastopni poraz, ukupno šesti u prvenstvu i 13. je na tabeli sa 11 bodova.

Fudbaleri Union Berlina pobijedili su kao gosti Majnc sa 3:2. Berlinski tim poveo je u 30. minutu golom Markusa Ingvartsena, a zatim je dva gola postigao Sebastijan Anderson, u trećem minuu nadoknade prvog poluvremena i u 51. minutu. Golove za Majnc postigli su Karim Onisivo u 81. minutu i Danijel Brosinski u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Union Berlin je vezao dve pobjede i poslije ukupno četvrte zauzima 11. mjesto na tabeli sa 13 bodova. Majnc je pretrpio osmi poraz u ligi i 16. je na tabeli sa devet bodova.

U ostalim utakmicama Augsburg je na gostovanju pobijedio Paderborn sa 1:0, dok su Šalke i Fortuna odigrali neriješeno 3:3.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније