Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 11. 2019. 22:55 >> 22:56

PROTIV LESTERA

Džaka tražio od Emerija da ga izostavi iz tima

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je danas da je Granit Džaka zatražio da ne igra na predstojećem meču protiv Lestera.

Džaka se sukobio sa navijačima Arsenala 27. oktobra na utakmici protiv Kristal Palasa. Oni su mu zviždali zbog slabijih igara, a on ih je opsovao i nepristojno gestikulirao, a zatim skinuo dres na putu do tunela. Njemu je nakon toga oduzeta kapitenska traka.

"Razgovarao sam s njim o tome kako se sada osjeća, jer dobro radi i trenira. Rekao mi je da trenutno nije u stanju da igra i mi ćemo čekati", rekao je Emeri za britanske medije.

Za novog kapitena Arsenala imenovan je Pjer Emerik Obamejnag, a Emeri smatra da ima kvalitet da predvodi tim.

"Iskusan je i poštuju ga u svlačionici. Znam da mu treba vremena da 100 posto preuzme tu odgovornost, ali mi ćemo ga podržati", rekao je Emeri.

Arsenal će sjutra od 18.30 gostovati Lesteru u 12. kolu Premijer lige. Lester je trenutno treći na tabeli sa 23 boda, dok je Arsenal peti sa šest bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније