Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 11. 2019. 16:18 >> 20:13

PREDSTAVLJEN NOVI TRENER BUDUĆNOSTI

Milinković: Ne volim obećanja, već da radim najbolje što znam

Doskorašnji strateg švedske Sirjanske Mladen Milinković predstavljen je danas kao novi trener Budućnosti.On je istakao da ne voli da daje obećanja, već da radi najbolje što zna.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam preuzeo Budućnost, za mene je to velika čast. Možda momenat nije najbolji, jer je prethodni trener legenda kluba. Znam gdje sam došao, ovo je najveći klub u Crnoj Gori, poznato je koliko ima ugled, kakvi su sve treneri i igrači bili ovdje. Ne volim obećanja, ali ću raditi najbolje što znam. Očekujem da ekipa dobro reaguje, a od januara se očekuje moj pečat”, kazao je Milinković.

On je sa "plavima" potpisao ugovor do kraja sezone.

“Nema više dugoročnih ugovora, od sada potpisujemo samo kraktoročne”, kazao je Izvršni direktor podgoričkog kluba Nemanja Ivanović.

On je imao zamjerke na izvještavanje pojedinih medija o novom treneru Budućnosti.

“Potencira se da je Milinković ispao sa Sirjanskom iz Druge u Treću ligu Švedske, a ne pominje se da je uveo Radnik iz Surdulice u Prvu ligu Srbije, da je bio trener godine u Albaniji”, kazao je Ivanović.

Milinković će debitovati na klupi “plavih” sjutra u 15. kolu Telekom 1. CFL protiv Grblja u Radanovićima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније