Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 11. 2019. 12:17 >> 12:16

ARSENAL

Džaki oduzeta traka, Obamejang novi kapiten

Fudbalski klub Arsenal oduzeo je Granitu Džaki kapitensku traku, a za novog kapitena imenovan je Pjer Emerik Obamejnag, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je prenio Skaj, trener Unaj Emeri obavijestio je u utorak Džaku da više nije dio predvodnika ekipa i rekao je da je švajcarski fudbaler prihvatio tu odluku.

"Mislim da nam treba malo vremena sa njim, prvo da ga zaštitimo, a zatim da se smiri i svakodnevno trenira sa nama. Ali, razgovarao sam sa njim, odlučio sam da nije više jedan od kapitena naše grupe i to sam mu rekao", rekao je Emeri za klupski sajt.

Džaka je izostavljen iz ekipe za utakmicu sa Vitorijom u Ligi Evropa, a nije igrao od 27. oktobra otkako se sukobio sa navijačima Arsenala na utakmici protiv Kristal Palasa. Oni su mu zviždali zbog slabijih igara, a on ih je opsovao i nepristojno gestikulirao, a zatim skinuo dres na putu do tunela.

Džaka je rekao da je nedjeljama prije toga dobijao prijetnje smrću, da su prijetili njegovoj porodici i da je na toj utakmici proključao zbog svega.

Pošto Obamejang neće biti u sastavu za današnji meč sa Vitorijom, gotovo sigurno kapiten će biti Ektor Beljerin. Takođe, kapiteni mogu biti i Aleksandar Lakazet i Mesut Ozil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније