Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Dnevne novine ]

06. 11. 2019. 11:00 >> 11:03

MILOŠEVIĆ

"Igrač koji ne zaslužuje neće biti dio Budućnosti"

Odlučujući faktor je da dovedeš prave ljude na pravo mjesto, tako olakšavaš posao sebi, a u tom pravcu razmišljamo, rekao je sportski direktor FK Budućnost Zvezdan Milošević.

Milošević će voditi “plave” do dolaska trenera Mladena Milinkovića, a njegova ruka će se vidjeti na zimu u prelaznom roku.

Budućnosti je potrebno osvježenje u igračkom kadru, a pedesetpetogodišnji Sarajlija se polako sprema za svoj “debi”.

“Razmišlja se o prelaznom roku. Kada radiš u fudbalu radiš sa ljudima, a odlučujući faktor je da dovedeš prave ljude na pravo mjesto. Tako olakšavaš posao sebi, a u tom pravcu razmišljamo. Ne možemo još da djelujemo dok se ne završi prvi dio, ali ima igrača sa kojima smo zadovoljni, ali ima i onih sa kojima nismo. Pravim neke svoje planove, kad dođe trener pričaću sa njim, a tu su još predsjednik Veselin Mijač, izvršni direktor Nemanja Ivanović, reći ću im svoje predloge, a oni će da usvoje ili ne”, rekao je Milošević, koji je dodao…

Milošević tvrdi da je upoznao ekipu u proteklih mjesec dana.

“Tih mjesec dana sam učestvovao aktivno, pravio analize od početka sezone. Napravio sam analizu svih igrača i igre”, poručio je Milošević.

On vjeruje da Budućnost ubuduće neće lutati sa pojačanjima.

“Predsjednika bih stavio na prvo mjesto i njegovu viziju da Budućnost neće dovoditi igrače koji nemaju kvalitet za Budućnost. Ako je bilo tih rodbinskih i prijateljskih veza, protiv toga sam i toga neće biti. Nijedan igrač koji ne zaslužuje fudbalski neće biti dio kluba, čak ni u mlađim kategorijama”, zaključio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније