Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 11. 2019. 22:23 >> 22:18

ŠPANSKI DRUGOLIGAŠ

Guti novi trener Almerije

Fudbalski klub Almerija imenovao je Gutija za novog trenera.

Kako su prenijeli španski mediji, Guti je na klupi Almerije zamijenio Pedra Emanuela, koji je dobio otkaz.

Bivši fudbaler Real Madrida radio je od 2013. do 2018. kao trener mlade ekipe "kraljevskog" kluba, a prošle sezone bio je pomoćnik Šenjola Guneša u Bešiktašu.

Posao u drugoligašu Almeriji mu je prvi samostalni kao prvog trenera.

Almerija je izgubila dvije od 14 utakmica u ligi, dijeli drugo mjesto na tabeli, ali zaostaje za prvoplasiranim Kadizom 10 bodova.

Saudijski biznismen Turki al Šeik preuzeo je Almeriju u avgustu za 25 miliona eura i njegov prvi cilj je da vrati klub u prvu ligu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније