Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila B.B. ]

05. 11. 2019. 09:35 >> 09:46

U BIJELOM POLJU

Sve spremno za susret Jedinstva i Budućnosti

U fudbalskom klubu Jedinstvo sve je spremno za spektakl u srijedu kada će ugostiti, u okviru četvrtfinala Kupa Crne Gore, fudbalere podgoričke Budućnosti.

Rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Nerminom Bećirovićem pozvalo je navijače domaćeg tima da dođu u što većem broju i u sportskoj i fer atmosferi podrže svoje fudbalere.

"Pravo je zadovoljstvo ugostiti lidera na tabeli i u situaciji kada je klub prvenstveno koncentrisan na takmičenje u ligi. Ipak, dobra igra protiv Koma, a potom žrijeb doveli su nas u situaciju da se za polufinale borimo protiv najtrofejnije ekipe, što je za nas velika čast i zadovoljstvo", saopštio je Bećirović.

Ponovo se, po uzoru na vremena iz bivše Jugoslavije, stvaraju uslovi da domaći fudbaleri igraju pred punim tribinama, ocijenio je šef stručnog štaba Slobodan Halilović, koji je pozvao i navijače "Budućnosti" koji su, kako je naglasio, dobrodošli u Bijelo Polje.

"Siguran sam da će moji fudbaleri dati maksimum i pokušati da se na najbolji način suprotstave fudbalerima Budućnosti, kako bi ostvarili rezultat sa kojim ćemo obradovati naše navijače i hrabrije putovati u Podgoricu", kazao je Halilović.

"Ukoliko fudbaleri Jedinstva pokažu ono najbolje što smo mogli vidjeti u dosadašnjem dijelu prvenstva onda sigurno neće biti lako igračima Budućnosti. U takvoj situaciji možda nam se pruži prilika i za prijatno iznenađenje za naše navijače", optimista je trener Sead Babača.

Poziv navijačima uputio je i kapiten Jedinstva Vladan Gordić koji smatra da su ovakve utakmice dobra prilika da se dokažu i neki mlađi fudbaleri.

"Ni u kom slučaju ne želimo da podcijenimo protivnika, ali nema razloga ni za precjenjivanjem. Obećavam veliku borbu i igru na pobjedu", kazao je Gordić.

Utakmica između Jedinsta i Budućnosti igra se na gradskom stadionu u srijedu u 13:30 h.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније