Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2019. 19:17 >> 19:18

GP URA

"Snimak samo dio velike ugradnje"

Snimak korupcije građevinskih inspektora samo je dio velike korupcionaške ugradnje u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (MORT), ocijenjeno je iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Predstavnik te partije, Predrag Nikolić rekao je da u GP URA, po pitanju afere MORT-a nemaju šta da dodaju jer je sve jasno.

"Drago nam je što nas kontaktiraju građani, među kojima su i članovi DPS-a, imajući potrebu da kažu da osjećaju stid. Taj stid je dobar početak. Znamo da ministar Radulović nije podnio ostavku zbog objektivne odgovornosti nego jer mu je rečeno da mora da je podnese, pa se ministar pravde (Zoran) Pažin poziva na njegov častan čin", istakao je Nikolić.

On je dodao da je sudstvo koje prebacuje lopticu između sebe pet mjeseci, oko ovog slučaja, pokazalo svoj navodni profesionalizam.  Sudsku vlast su pozvali da odradi svoj posao do kraja.

“Jer sudska vlast je nezavisna. Postoje jasne indicije da je snimak koji je prikazan u emisiji "Načisto" TV Vijesti, samo benigni dio velike korupcionaške ugradnje već bivšeg ministra sa velikim investitorima, zbog čega se prostor Crne Gore uništava 30 godina", kazao je Nikolić.

On je rekao da u GP URA znaju šta je objektivna i šta je moralna odgovornost, kao i da znaju kad neko podnese ostavku jer mora, kao u konkretnom slučaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније