Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 18:11 >> 18:08

DIVLJENJE

Morati: Volim stil igre Jovetića

Predsjednik Intera Masimo Morati rekao je da je Stevan Jovetić veoma opasan igrač i da voli njegov stil igre.

On je uoči večerašnjeg meča između Fiorentine i Intera  rekao da će defanzivci njegovog tima morati posebnu pažnju da obrate na crnogorskoig napadača.

„Stvarno se divim igrama Jovetića. On je veoma brz i dobar igrač. Moji igrači će morati da obrate pažnju na njega. Fiorentina je veoma nezgodan protivnik i nadam se da ćemo izvući povoljan rezultat“, rekao je Morati. 

On je dodao da Inter ima bolju ekipu, ali da ne treba olako da shvate utakmicu sa Fiorentinom.

„Mislim da mi imamo bolju ekipu u ovom trenutku. Ipak, ne treba tako lako otpisivati ekipu Fiorentine. Mogu oni da iznenade. Sve u svemu, čeka nas veoma zanimljiva utakmica", zaključio je Morati. 

Inter se trenutno nalazi na petoj poziciji Serija A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније