Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

29. 10. 2019. 11:35   >>  11:37

MORATA PORUČIO

Inter će se pojačati u januaru

Izvršni direktor Intera Bepe Morata rekao je da će trener Antonio Konte u januarskom prelaznom roku dobiti fudbalere koji su mu potrebni, prenijeli su danas italijanski mediji.

"Iskoristićemo šanse da ojačamo tim u januaru", rekao je Marota.

Konte ima problema sa povredama igrača, pa je prošle sedmice ukazao šansu 17-godišnjem Sebastijanom Espozitu.

"Trener mora da birne kada se pojave teškoće, mi znamo da je situacija hitna i okrećemo se januarskom prelaznom roku sa optimizmom. Vjerujemo da ćemo moći da pokažemo naše ambicije kroz ekipu", rekao je Marota za Korijere delo Sport.

"Od početka sezone cilj je jasan - da napravimo pobjednički model zasnovan na čvrstom temlju koji će nas postepeno voditi ka pobjedama. Želimo da oblikujemo tim na osnovu rada, osjećaja pripadnosti, požrtvovanju i vrijednostima koje smo tražili i pronašli u Konteu", dodao je on.

Poslije devet kola u Seriji A Inter je drugi na tabeli sa bodom zaostatka za vodećim Juventusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније