Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

25. 10. 2019. 23:24 >> 23:23

MINI ODMOR

Ronaldo propušta utakmicu protiv Lećea

Fudbaler Juventusa Krstijano Ronaldo propustiće predstojeću utakmicu protiv Lečea u italijanskom prvenstvu.

Kako su danas prenijeli italijanski mediji, trener Mauricio Sari želi da odmori Ronalda.

U tim se vraćaju Matija De Šiljo i Danilo, koji su se oporavili od povreda mišića, dok se Daglas Kosta još nije dovoljno oporavio.

Iz mladog tima Juventusa priključeni su Marko Olivijeri i Han Kvang-son.

Utakmica Lečea i Juventusa igra se u subotu od 15 časova.

Trener crno-bijelih rekao je da neće mijenjati izvođača slobodnih udaraca, što znači da će ih Ronaldo i dalje izvoditi, uprkos neefikasnosti.

Ronaldo ima najlošiji skor u Seriji A, za razliku od vremena u Real Madridu i reprezentaciji Portugala, kada je postizao atraktivne golove iz slobodnih udaraca.

Kako su prenijeli italijanski mediji, on je u Seriji A 24 puta izveo slobodan udarac, 15 puta lopta je udarila u živi zid, sedam puta je odbranio golman, a dva puta je lopta išla daleko od gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније