Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 10. 2019. 10:48 >> 10:48

LIGA ŠAMPIONA

Real juri prvu pobjedu, Siti dočekuje Atalantu

Fudbaleri Real Madrida gostuju Galatasaraju i pokušaće da upišu prvu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Real je na posljednjem mjestu Grupe A sa jednim osvojenim bodom nakon što je prvo u Parizu izgubio od Pari Sen Žermena, a potom i odigrao neriješeno sa Klub Brižom na svom terenu.

Pripreme Zinedina Zidana za meč u Istanbulu daleko su od idealnih nakon što je njegova ekipa za vikend izgubila od Majorke u Primeri sa 1:0.

Galatasaraj ovaj meč dočekuje sa identičnim skorom, pošto nakon poraza od PSŽ-a i remija sa Brižom ima samo bod.

PSŽ, lider Grupe A sa šest bodova, sjutra će gostovati Brižu i pokušaće da upiše i treću pobjedu.

Fudbaleri Mančester sitija sjutra dočekuju Atalantu u utakmici trećeg kola Grupe C. Siti je prvi na tabeli sa šest bodova, dok je Atalanta posljednja bez bodova.

Siti je trijumfovao na posljednjih pet utakmica na svom terenu u evropskim utakmicama i Atalanta će teško zaustaviti taj pobjednički niz ekipe Pepa Gvardiole.

U drugoj utakmici Grupe C, Šahtjor će dočekati zagrebački Dinamo. Oba tima nakon prva dva kola imaju po tri boda.

Atletiko Madrid, koji je na svom terenu neporažen u posljednjih 11 evropskih mečeva, sjutra dočekuje Bajer Leverkuzen u utakmici trećeg kola Grupe D.

Španski klub nakon prva dva kola ima četiri boda, dok će Bajer nakon poraza u prva dva kola sjutra pokušati da osvoji prve bodove.

Četiri boda je sakupio i Juventus koji sjutra gostuje moskovskoj Lokomotivi koja je trenutno treća na tabeli Grupe D sa tri boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније