Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 10. 2019. 17:48 >> 17:49

IZGRADITI SAMOPOUZDANJE

Poketino: Sami sebi smo najveći protivnici

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas, uoči utakmice sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona, da je njegov tim u periodu kada je sam sebi najveći protivnik i dodao da je najvažnije ponovo izgraditi samopouzdanje.

"U svakoj utakmici je važno pobijediti, ne samo u sutrašnjoj. Ovo je period kada smo sami sebi najveći protivnici. Mi sutra ne igramo samo protiv Crvene zvezde, već i protiv nas samih", rekao je Poketino na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Totenhema dočekaće sjutra Crvenu zvezdu u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona.

Totenhem je u prva dva kola upisao remi i poraz i trenutno je posljednji na tabeli sa jednim bodom, dok su crveno-bijeli drugi sa tri boda.

"Očekivanja od ovog kluba i igrača su se promijenila nakon finala Lige šampiona, zbog toga situacija izgleda još gore. Ali, najvažnije je ponovo izgraditi samopouzdanje", rekao je Poketino.

Utakmica Totenhem - Crvena zvezda igra se sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније