Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

21. 10. 2019. 15:15 >> 15:20

ŠPANSKI MEDIJI

Real u pregovorima sa Murinjom?

Španski fudbalski tim Real Madrid već je u kontaku sa portugalskim trenerom Žozeom Murinjom, jer se iščekuje odlazak Zinedina Zidana sa klupe kraljevskog klupa, pišu lokalni mediji.

Kako se navodi, Zidanova pozicija na "Santjago Bernabeuu" ponovo se vratila u žizu interesovanja poslije poraza od Majorke u devetom kolu Primere, poslije koga je Real prvu poziciju na tabeli prepustio Barseloni.

Murinjo nema angažman još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu.

Portugalac je nekoliko puta bio "povezivan" sa povratkom u Real, a list "Sport" prije dva mjeseca već je izvještavao da predsjednik kluba Florentino Perez zadržava mogućnost da angažuje bivšeg trenera Porta, Čelsija i Intera.

Murinjo je u na klupi Madriđana bio od 2010. do 2013. godine, kada je 2012. bio šampion Španije.

Ostvario je 128 pobjeda u 178 mečeva, osvojio Kup Kralja 2011. i Superkup godinu kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније