Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 10. 2019. 16:56 >> 18:25

POBJEDE JEDINSTVA I MORNARA

Kiks Dečića, Jezero na minus 4

Lider drugoligaškog karavana Dečić odigrao je bez golova protiv Drezge u Tuzima. Kiks Tuzana iskoristilo je Jezero, koje je u Plavu savladalo Ibar 1:0 i prišlo na četiri boda.

Jedini pogodak za Jezero postigao je Ivan Asanović u 65. minutu.

Jedinstvo je takođe minimalnim rezultatom pobijedilo Bokelj, a čovjek odluke u Bijelom Polju bio je Dragan Nikolić, koji je pogodio u 82. minutu.

Mornar je nakon goleade pobijedio Lovćen 3:2. Golove za domačina postigli su Kažić i Bećirović (dva puta), a za goste Čavor i Mudreša.

Arsenal je nakon drame pobijedio Otrant-Olimpik na svom terenu 3:1 i izašao iz opasne zone. Goste je načeo Dejan Pepić u 18 minutu, da bi Jovan Batuta  autogolom u 87. poravnao. Ipak, domaći su sa dva gola u nadoknadi vremena stigli do pobjede.

Dečić nakon 13. kola ima 29 bodova, Jezero 25, a Jedinstvo 23 boda.

Mornar je četvrti sa 20, dok po 17 imaju Bokelj i Ibar. Slijede Arsenal sa 14, Drezga sa 13, dok su u opasnoj zoni Otrna-Olimpik sa 12 i Lovćen sa 9.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније