Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

20. 10. 2019. 11:40 >> 11:39

SOLSKJER PRED MEČ

Nećemo čekati 30 godina na titulu

Menadžer fubalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ne vjeruje da će kriza tog kluba trajati još dugo.

Junajted čeka na titulu prvaka Engleske punih šest godina, a nova nije na vidiku. Ipak, trenutni menadžer ekipe nije pretjerano zabrinut.

"Siguran sam da ćemo osvojiti ligu u dogledno vrijeme, sigurno nećemo čekati 30 godina. Dobar rezultat protiv Liverpula može sve da promijeni, da utiče na čitavu sezonu. Možda moji igrači ne vjeruju dovoljno u sebe, možda im nedostaje samopouzdanje. Ali ja znam da su dovoljno dobri, bez brige", kazao je Solskjer pred meč sa Liverpulom i time "pecnuo" ekipu koja punih 30 godina nije prvak svoje zemlje.

Solskjer je dodao da remijem ne bi bio zadovoljan, te da će izostanak Davida De Hee biti hendikep, ali...

"Naravno da prvo pomislite - oh, igramo bez Davida, to je problem. Međutim Serhio Romero je potpuno spreman da ga odmijeni. Trenira dobro, fit je i svjež. Neće biti problema", kaže Solskjer.

Utakmica između Junajteda i "redsa" na programu je od 17.30 na Old Trafordu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније