Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

17. 10. 2019. 16:44 >> 16:40

IAKO IGRA SVE MANJE

Ozil: Ostajem u Arsenalu do 2021. godine

Uprkos činjenici da od dolaska novog menadžera Unaija Emerija igra sve manje, posebno ove sezone, njemački fudbaler Mesut Ozil izjavio je da će u Arsenalu ostati do kraja važećeg ugovor, odnosno do ljeta 2021. godine.

Ozil je ove sezone nastupio u samo dvije Arsenalove utakmice od 11, a i priznaje da ga je “gledanje od kuće“ učinilo da se osjeća bespomoćno.

“Imam ugovor do 2021. godine i ostaću do tada. Kada sam potpisao novi ugovor, vrlo sam pažljivo razmislio o tome, i rekao sam da je to jedna od najvažnijih odluka u mojoj fudbalskoj karijeri. Nijesam želio da ostanem samo još jednu ili dvije godine, želio sam da posvetim svoju budućnost Arsenalu, a i klub je želio da učinim isto“, rekao je Ozil i dodao:

“Možete prolaziti kroz teška vremena, poput ovog, ali to nije razlog da pobjegnete i neću otići. Ovdje sam barem do 2021. godine.“

Ozil je u dresu “tobdžija“ odigrao 233 utakmice i postigao 43 gola. U dresu reprezentacije Njemačke, s kojom je bio svjetski šampion 2014. godine, upisao je 92 nastupa uz 23 pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније