Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 10. 2019. 15:16   >>  15:26 1

ŠESTI PUT - REKORD

Mesiju opet "Zlatna kopačka"

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi rekordni šesti put u karijeri osvojio je "Zlatnu kopačku", namenjenu najboljem strelcu Evrope u sezoni.

Argentinac je špansku Primeru završio sa 34 gola, dva više od Liverpulovog Mohameda Salaha i četiri od Harija Kejna iz Totenhema.

Poslije njih slijede Mauro Ikardi (Inter), Ćiro Immobile (Lacio) i Robert Levandovski (Bajern) sa po 29, Edinson Kavani (PSŽ) 28, Kristijano Ronaldo (Real) 26...

Salah je imao vođstvo u aprilu, ali je Mesi sa osam golova u posljednjih šest mečeva završio na prvom mestu.

Mesi se sada odvojio od Kristijana Ronalda kao samostalni rekorder sa šest nagrada za najboljeg strijelca u sezonama 2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17 i 2017/18. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније