Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 10. 2019. 11:59 >> 11:58

BUGARSKA

Četvoro uhapšenih zbog rasizma

Četiri osobe uhapšene su danas u Bugarskoj zbog rasističkog gestikuliranja na fudbalskoj utakmici protiv reprezentacije Engleske.

"Zadržano je četvoro ljudi čije je utvrđeno učešće u onome što se desilo na utakmici, a radi se na otkrivanju i ostalih počinioca. Dokazi su predati tužiocima", prenijela je agencija AP saopštenje bugarskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Bugarski navijači su koristili nacistički pozdrav, ali i oponašali majmune na utakmici u Sofiji, koja je dva puta prekidana.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihailov se povukao sa funkcije poslije toga, dok je policija upala u prostorije te organizacije.

Engleska je pobijedila sa 6:0 u toj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније