Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 15:10   >>  15:48

JUBILEJ

Murinjo na koti 100!

Žoze Murinjo večeras slavi mali jubilej pošto će stoti put predvoditi ekipu Real Madrida u Primeri a ujedno će postati trener sa najboljim učinkom na svojih prvih sto utakmica na klupi tima iz španske prijestonice.

"Specijalni" će taj jubilej proslaviti pred navijačima na "Santjago Bernabeu" koji su odavno izgubili poverenje u njega.

Ipak, činjenice govore u korist slavljenika koji je najuspešniji trener u istoriji Real Madrida kada su prvih 100 utakmica u pitanju.

„Specijalni“ je kao trener Reala na 99 utakmica ostvario 75 pobjeda što je tri trećine odigranih utakmica!

Pored 75 pobjeda Real je pod Murinjovim vođstvom u ligi zabilježio 13 remija i 11 poraza a samo je Migel Munjoz imao približno sličnu statistiku. Munjoz je na prvih 100 mečeva kao trener Reala ostvario 72 pobede, 13 remija i 15 poraza.

Ipak, Murinjov rekord u Realu nije najbolji u ligi jer je Pep Gvardiola na svojih prvih sto utakmica kao trener Barse imao učinak od 79 pobeda, 14 remija i 7 poraza!

Real Madrid večeras od 21 čas igra protiv Rajo Valjekana pa ostaje da se vidi kako će fudbaleri šampiona Španije čestitati svom treneru jubilej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније