Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

14. 10. 2019. 10:26 >> 10:33

NOVA INFORMACIJA

Eriksen se dogovorio sa Bajernom?

Fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen uveliko razmišlja o promjeni sredine.

Bez obzira što se Real pominje kao njegova najvjerovatnija destinacija, a zainterseovani su i Barselona i Mančester junajted, pojavila se informacija da bi Danac mogao da zaigra u Njemačkoj.

"Sport 1" tvrdi kako je Bajern postigao dogovor u načelu sa reprezentativcem Danske pa bi čelnici kluba sa "Alijanc arene" sav posao mogli da završe već u januaru.

Eriksen želi da igra u klubu koji osvaja trofeje, što u Totenhemu nije bio slučaj i pored nekoliko odličnih sezona pod komandom menadžera Maurisija Poćetina.

Sva je prilika da bi Bavarci, s obzirom na to da Eriksenu narednog ljeta ističe ugovor, mogli da ga dobiju znatno jeftinije. Vjeruje se da bi oko 30 miliona eura bilo dovoljno da Danac zaigra u crvenom dresu Bajerna.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније